Tulevat tapahtumat

Ei tapahtumia

 

Harrastusseura Revontuli ry

Tervetuloa Harrastusseura Revontulen kotisivuille! Olemme vuonna 2020 toimintansa aloittanut voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminnan keskiössä ovat luovat harrastukset, kulttuuri ja matkailu. Toteutamme erilaisia tapahtumia ja harrastusprojekteja pitkin Suomea painottuen Keski-Suomeen ja Pääkaupunkiseudulle.

Revontulen toimintaa voi halutessaan tukea ryhtymällä kannatusjäseneksi. Sen myötä saa itselleen jäsenedut, sekä mahdollisuuden osallistua yhdistyksen toimintaan. Revontulen kautta on mahdollista järjestää esimerkiksi erilaisia harrastekerhoja, kirpputoreja, tapahtumia, toteuttaa painojulkaisuja ja muuta mielenkiintoista. Teemme myös mielellämme yhteistyötä luovien harrastajien ja ammattilaisten kanssa, sekä muiden teemoihimme liittyvien yhteisöjen, sekä yritysten kanssa. Myös yhteisöt voivat liittyä Revontulen kannatusjäseniksi.

 

Tulevat tapahtumat

13.4.2024 - Akakabutocon

4.5.2024 - Pörröcon Dragon

 

Aurora

Yhdistyksemme maskotti on pinkki tähtikettu Aurora, jonka on suunnitellut Revontulen jäsen Jonna Hänninen. Auroran nimi tulee revontulten latinankielisestä nimityksestä Aurora Borealis.